Seneste nyt Santi Milláns partner kommer til hans forsvar efter at have lækket en sx-video med en anden kvinde

Seneste nyt Santi Milláns partner kommer til hans forsvar efter at have lækket en sx-video med en anden kvinde

Nikaniku.com – Seneste nyt Santi Milláns partner kommer til hans forsvar efter at have lækket en sx-video med en anden kvinde. video med en anden kvinde, Santi Milan blev netværksstjerne efter en sx-video blev lækket, der viste den 53-årige skuespiller og vært for “Got Talent” i sengen har en affære med en blond kvinde, som ikke er hendes partner, Rosa Olocha, gift i 13 år (siden 2000), og de har to børn sammen, Mark på seks ti år, Ruth på fjorten år.

Den intime video af Santi og den unge kvinde gik viralt på internettet, og så mange mennesker kunne se den, at billederne forsvandt fra alle de steder, hvor de opholdt sig, fordi det var en forbrydelse. Der bliver dog stadig talt om ham, fordi han gav en behagelig overraskelse.

Mange brugere skrev breve, hvor de kritiserede “Got Talent”-værten for at tro, at han var sin kone utro, og andre skrev opmuntrende ord til hans kone Rosa, tv-instruktøren og -produceren. Til sidst talte hun på sociale netværk, hvor hun forsvarede sin mand Santi Milan og talte om deres forhold. Santi Milans kone er også i tv-verdenen og er instruktør og producer af programmet. Han producerede “Alaska y Mario” på MTV, “No Pod Ser” på TV3 og boede kort sammen med Santi i produktionsselskabet El Terat.

Santi Milláns partner taler ud efter at have lækket sx-videoen

Seneste nyt Santi Milláns partner kommer til hans forsvar efter at have lækket en sx-video med en anden kvinde

Rosa Olocha, som er træt af at modtage beskeder siden søndag, den dag videoen udkom; Hun besluttede at udtrykke sig på sociale netværk og skrev fem punkter, hvor hun benyttede lejligheden til at forsvare sin mand, forklare, hvordan de bruger det, og hvad der skete.

Santi Millan Rubia & Santi Millan lækkede video på Telegram

Hej. Til enhver, der spørger mig: “Hvordan har du det?” eller sige ting som: “Undskyld, du har min fulde støtte,” siger jeg 1-Fine. Jeg har det godt. Du må spørge, hvordan det er. Det var ham, der led en kriminel invasion af hans privatliv. “Dit privatliv tilhører dig, ingen andre,” sagde han i en Instagram-historie.

Han skrev senere: “2-Du behøver ikke at have ondt af nogen eller støtte nogen. Han er ikke min, og jeg er ikke hans.

Rosa ville forklare, hvilken slags forhold hun og Santi Millán har, et åbent forhold. “3- For dem, der ikke ved det (og jeg er ked af det), er der forskellige typer familier. I vores FRIHED, RESPEKT og TOLERANCE er grundpillerne, som vi har bygget dette projekt på. Vi har kørt mange kilometer sammen og mange andre gik fra hinanden, vi stødte ind i hinanden tusinde gange, vi snakkede når vi skulle, vi skiftede tempo når vi var trætte og det er ikke dårligt for øjeblikket. Santi Milans partner har nedtonet al vreden over, at hendes mand har været i seng med en anden kvinde og alle dem, der kritiserer ham. “Det faktum, at privat sex med samtykke fortsætter med at forårsage skandaler på dette tidspunkt, gør mig ret doven. Ja, for fanden alle sammen! I og uden for parret.

Link Video Santi Millan Ver Og Marita Alonso Santi Millan Viral på Media Sosial

Og Rosa tilføjede: “Og jeg er næsten lige så doven, som da jeg ankom. De fleste kvinder sympatiserer med de klassiske ‘fattige mennesker, der ikke ved’ eller ‘fjolser slipper det’«. Til sidst slog Rosa ud mod medierne. “5- Konventionelle medier stinker. Du taler om disse spørgsmål som “skandaler”, når du i virkeligheden burde tale om “forbrydelser” eller bare holde kæft. Jeg håber, at de, der har været bekymrede for mig, vil berolige mig og min familie nu. Fint tak”. På mindre end 30 minutter slettede Rosa Olocha sine historier, måske af anger, efter at hun blev revet med af øjeblikkets hede og raseri. Det lykkedes dog mange mennesker at se og fange det.

Santi Millan Forocoches Video Link på Twitter og Reddit

For et par timer siden delte Rosa Olocha tre billeder af hvide orkideer på sin Instagram-konto. På det første billede kunne man kun se billederne, og på det andet billede en katte-emoji med et spørgsmålstegn og beskeden: “Objekter, der prøver at finde ud af, hvad jeg mente med dette billede”. Til sidst tilføjede han en tegning, hvor spørgsmålet kom fra: “Kat?”.

Et totalt ironisk budskab, hvormed jeg ville antyde, at sind og hoveder ofte er indviklede og ser parallelle virkeligheder.

Få timer tidligere havde Rosa Olucha delt tre billeder af hvide orkideer på sin Instagram-konto. På det første billede kunne du kun se billederne, i det andet et humørikon af en kat med et spørgsmålstegn og beskeden: “Væsener, der forsøger at tyde, hvad jeg har ment med dette billede.” I den sidste tilføjede han en anden tegning, hvorfra spørgsmålet kom ud: “Puts?”.

Nyt link Video Marita Alonso Santi Millan Og Santi Millan Forocoches Viral Seneste

Et totalt ironisk budskab, hvormed jeg ville antyde, at sind og hoveder ofte er indviklede og ser parallelle virkeligheder.

Santi Millán taler, efter at hans intime video med en anden kvinde kom frem: “Der er begået en forbrydelse”

Seneste nyt Santi Milláns partner kommer til hans forsvar efter at have lækket en sx-video med en anden kvinde

sagde Santi Millán mandag morgen, efter at en intim video af hende blev frigivet. “Jeg vil ikke kommentere. Jeg vil ikke fortælle dig, hvordan du gør det, men nyheden her er, at der er begået en forbrydelse, siger Alphabet til ABC.

Jeg ønskede at løse problemet ved at beslutte: “Jeg vil ikke kommentere, fordi jeg ikke kender loven godt.” Kvinden i videoen måtte lukke sociale netværk for at skjule sin identitet på trods af, at mange mennesker genkendte hende.

Det vides ikke umiddelbart, om Shanti Milan var et offer for hacket, hvem kvinden i videoen var, hvem og hvordan videoen blev lækket.

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *